fbpx

PR pe pate

Capricii și Delicii sau mâncare Fără compromisuri

Prefera Foods relansează marca premium de produse conservate, Capricii și Delicii. Noul Capricii și Delicii vine cu o nouă imagine atât în ceea ce privește design-ul de ambalaj, cât și la nivelul rețetelor de produs.

Capricii și Delicii înseamnă mâncare conservată curată și se adresează consumatorilor informați și exigenți, care își doresc hrană curată, la îndemână dar care să le ofere ceva în plus, un plus de încredere și gust bun.

În portofoliul Capricii si Delicii intră pateuri de ficat, pateuri vegetale din semințe de floarea-soarelui, zacuscă–produse cu rețete noi, din care s-au eliminat E-urile, conservanții, potențiatorii de gust și coloranții, pentru a oferi consumatorilor cu adevarat o masă sănătoasă.

Portofoliul de pate este structurat în Gama Pate Gurmand cu 45 % ficat integral (Pate de Porc 115g, 145g, 180g; Pate de Pui 115g, 145g, 180g; Pate de Rață 115g, 180g, Pate de Gâscă 115g, 180g și Pate de Curcan 115g, 180g) cu un gust intens și Gama Dublet cu 45% ficat, un melanj fin între ficat de pui și curcan, pui și rață sau pui și gâscă.

Noile produse sunt fine și sățioase, iar ambalajele păstrează conceputul de“curat” și transmit atributele noilor produse, de mâncare fără compromisuri.