fbpx
Dacă ții la prietenia voastră, nu-i oferi direct ardeiul iute.
Decât tradiții și superstiții, mai bine

Noua gamă de Mâncăruri și Ciorbe

Noua gamă Mâncăruri și Ciorbe de la Capricii și Delicii

Oameni ai timpurilor lor, cu dor și poftă de bunătăți în suflete, ciorbele și mâncărurile copilăriei voastre sunt aici, gata să vă satisfacă gusturile moderne. Servite acum în farfurii minimaliste, pe mese futuriste, între task-uri sau în liniște, am pregătit mâncăruri gata făcute, de savurat oricând dorința crește.

Pentru momentele în care vrei mâncare sofisticată, dar nu ai timp sau poate chef, ți-am pregătit Ciorbă de burtă, gata de mâncat. De ți-e poftă de o Ciorbă de văcuță ca la mama acasă, trebuie să știi că acum ți-am adus-o într-un decor modern. Avem pentru tine și Ciorbă de perișoare, ca să nu uiți perișoarele copilăriei din carne de porc. Twist-ul este că noi le-am adus la rangul vieții moderne. Pășește spre masa de prânz cu dor și entuziasm și descoperă Ciorba noastră de fasole cu ciolan, o rețetă cu gust adevărat, fără E-uri, coloranți, conservanți, potentiator de gust, adusă acum în viața ta modernă. Poftă bună și masa elegantă! Am pregătit așa cum le place ardelenilor și un Gulaș de vită, o combinație între tocăniță și ciorbă, fără e-uri, fără conservanți, fără potențiatori de gust, fără coloranți, doar cu iubire.

Când ți-e poftă de mâncărurile de care ți-e dor, încearcă Mâncărurile de Fasole și Mazăre de la Capricii și Delicii, gata de servit în mijlocul vieții tale moderne și aglomerate. Am înțeles că ți-e poftă de ele uneori, dar nu ai timp să te apuci de gătit.

Dacă vrei mâncare românească, de servit în liniște în pauza de masa, între task-uri și mail-uri, e timpul să faci cunoștință cu Fasolea cu cârnăciori afumați. Tot cu fasole albă, condimente naturale, costiță afumată, fără urmă de conservanți, E-uri, potențiatori de gust sau coloranți, îți prezentăm Fasolele cu costiță afumată. Ți-e foame, nu-i așa? Dacă vrei să guști Reteta națională de 1 Decembrie, avem și Fasole cu ciolan afumat, la dispoziția ta oricând ți-e poftă.

Încearcă și Fasolea cu costiță și cârnăciori afumați de la Capricii și Delicii. Rețetă bună, fără conservanți, E-uri, potențiatori de gust sau coloranți. Te invităm și la o mâncare de Mazăre cu ciolan afumat, cu dor de casă pe cerul gurii, servită în decorul modern al biroului sau al casei tale. Îți îndeplinim un ultim capriciu: Iahnie de fasole. Mâncărica de fasole pe care mama ți-o pregătea cu atâta migală, acum la un card și-un POS distanță. Același gust, cu aromă de “modern” adăugată.

Poftă bună!